Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Livrați Rarități Pentru Evenimentul Azimuth

*ALERTĂ Federația Piloților*

Azimuth Biotech a solicitat transporturi de mărfuri rare către Xi Wangda, ca bunuri de lux pentru convenția sa de afaceri.

Torben Rademaker, CEO al corporației anti-xeno, a anunțat inițiativa prin canale publice:

„Ne așteptăm la această adunare prestigioasă să fie prezenți de mulți reprezentanți ai grupurilor de cercetare, companiilor de producție și forțelor militare. Pentru a ne asigura că stimații noștri oaspeți sunt bineveniți, vom plăti scump transporturile de carne de mamut Albino Quechua, arme Gilya Signature și rom Harma Silver Sea.”

„Piatra de temelie a acestui eveniment va fi lansarea comercială a noii arme montate pe o navă a lui Azimuth: Tunul Multiplu Overcharged Gimballed AX, pre-proiectat, cu încărcător automat. Reproiectarea noastră proprie va aduce o contribuție semnificativă atunci când angajăm nave Thargoide în luptă. Cei care contribuie cu cel mai mare număr de bunuri rare vor fi răsplătiți cu unele dintre aceste module revoluționare.”

Vicepremierul Angela Corcoran, care coordonează implicarea Alianței cu Aegis, a remarcat despre campania lui Azimuth în timpul unui interviu pentru The Old Worlds Gazette:

„Orice lucru care mărește supraviețuirea împotriva Thargoizilor este cu siguranță binevenit. Dar se macină puțin când vine de la aceeași organizație care a escaladat războiul atât de semnificativ.”

„În plus, domnul Rademaker dă o întorsătură pozitivă conexiunilor Azimuth cu terți, mai degrabă decât să admită că este o necesitate. Grupuri de activiști precum Operațiunea Wych Hunt au diminuat influența stelară a corporației în ultimele luni. Este posibil ca acțiunile lor să fi forțat pe Azimuth să se bazeze pe sprijin extern pentru a concura cu Aegis.

Piloții își pot face livrările către Musashi în sistemul Xi Wangda. Azimuth Biotech a recunoscut că transportul acestor obiecte valoroase crește probabilitatea de a fi vizat de forțele piraților. Prin urmare, corporația va oferi o recompensă suplimentară pentru răscumpărarea tichetelor de recompensă la Cartier City pe navele căutate din sistem, pentru a menține securitatea locală.