Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

thargoid interceptor scanning

Mahon: „Alianța va Sprijini Aegis”

Adunarea Alianței a votat pentru a contribui la Aegis dacă agenția este reformată de cele trei superputeri.

Prim-ministrul Edmund Mahon a făcut un anunț oficial:

„Schimbarea părerii Împăratului Arissa Lavigny-Duval în ceea ce privește colaborarea anti-xeno a declanșat o acțiune rapidă din partea sistemelor Alianței. Adunarea a reevaluat un proiect de lege propus în noiembrie anul trecut de vicepremierul Angela Corcoran, care urmărește să aprobe reforma Aegis. Un vot majoritar a trecut acum acel proiect de lege.”

„Alianța va angaja, prin urmare, nave, resurse și personal unei agenții colaborative anti-xeno. De asemenea, vom împărtăși informații și date științifice legate de Thargoizi într-o bază de date centrală partajată cu Imperiul și Federația.”

„Pactul strategic de apărare cu Sirius Corporation rămâne în vigoare, iar compania continuă să lucreze cu noi pentru a proteja sistemele aliate.”

S-a sugerat că Li Yong-Rui l-a sfătuit în privat pe prim-ministru să nu organizeze votul, în opinia că Sirius Corporation ar putea ocupa rolul ca principală organizație anti-xeno a umanității. Cu toate acestea, analiștii politici au remarcat că Mahon are o dedicație de lungă durată față de cooperarea multilaterală împotriva thargoizilor.

Viceprim-ministrul Corcoran va acționa ca contact principal al Alianței cu orice nouă încarnare a Aegis. Comodorul Emil Varga s-a oferit voluntar pentru a servi ca legătură militară, Dr. Maximo Fonseca de la Laboratoarele Gateway luând conducerea cercetării xenologice.