Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Prințesa Aisling „A Înțeles Riscul de a Vorbi”

Mama Imperială În Urgență Medicală

Doamna Florence Lavigny, mama împăratului Arissa Lavigny-Duval, a fost plasată sub supraveghere medicală în urma unei boli subite.

O declarație oficială a fost lansată de Palatul Imperial:

„Mama Imperială, Doamna Florence Lavigny, a suferit o urgență medicală neașteptată. Ea este îngrijită de o echipă de specialiști la moșia ei din Lake Parisot de pe planeta Topaz. Detaliile despre boala ei nu sunt împărtășite în acest moment.”

„Majestatea Sa Împăratul a anulat toate întâlnirile și a călătorit pentru a fi alături de mama ei. Cel mai recent raport afirmă că Doamna Lavigny a suferit un tratament chirurgical și se află într-o stare proastă, dar stabilă. Știm că toți cetățenii ni se vor alătura pentru a ura tot binele acestui membru proeminent al Familiei Imperiale.”

Corespondentul regal, Gudrun Vestergaard, a oferit câteva informații despre poveste:

„Soții Duval se asigură întotdeauna că părinților fiecărui Împărat li se acordă cel mai mare respect, ca să nu mai vorbim de cea mai bună îngrijire medicală. Deși boala Mamei Imperiale rămâne nespecificată, nu mulți se tem că va fi fatală în acest stadiu incipient.”

„Deși logodna Doamnei Lavigny cu regretatul Împărat Hengist Duval a adus cele mai înalte profiluri, ea a căutat de obicei să evite lumina reflectoarelor. În ciuda acestui fapt, ea a fost în repetate rânduri în ochiul unei furtuni mediatice. În 3250, soțul ei, prințul Aristide de Lavigny, s-a întâlnit cu un accident misterios, care nu a fost niciodată pe deplin explicat. Decenii mai târziu, s-a dezvăluit că fiica lor Arissa fusese născută de Împăratul Hengist. După ce a fost selectată de Senat în 3301, Arissa a adoptat noul nume de familie Lavigny-Duval pentru a reflecta moștenirea ei regală necunoscută anterior.”

„Prințesa Aisling Duval, arhiducele Otto Lombardo-Duval, contesa Guinevere Lavigny și mulți alți membri ai familiei imperiale și-au trimis cu toții speranța pentru o recuperare rapidă. Un mesaj similar a venit de la Hadrian Augustus Duval, într-o aparentă încercare de a reconstrui relația, după ce recenta lui ceartă publică cu Împăratul. Ca descendent al altei afaceri ale lui Hengist, poate că Hadrian simte mai multă rudenie cu Florence Lavigny decât majoritatea celorlalți din dinastia Duval.