Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous concept art

Materiale Necesare Pentru Proiectul De Cercetare Al Titanilor

*ALERTĂ Federația Piloților*

Livrările către sistemul Rabh vor ajuta la producerea în masă a unui scanner xeno cu unde de puls care poate analiza Titanii Thargoizi.

Dr. Maximo Fonseca, legătura științifică aliată cu Aegis, a subliniat inițiativa:

„Navele capitale Thargoide, acum desemnate ca Titani, sunt prioritatea principală atât pentru studii militare, cât și științifice. Atingerea acestor obiecte uriașe este periculoasă, deoarece implică călătoria prin mediul coroziv al Maelstrom-urilor, evitând navele ostile Thargoide pe parcurs. Dar chiar și la distanță apropiată, senzorii navelor nu au reușit să obțină date semnificative despre compoziția lor.”

„Ca răspuns, Aegis a accelerat un proiect de modificare a scanerului xeno dezvoltat inițial de profesorul Ishmael Palin. Această adaptare utilizează tehnologia electromagnetică găsită în analizoarele cu unde de puls, proiectând raza de acțiune a scanerului într-o zonă mult mai largă.”

„Testele simulate arată că scanerul xeno cu unde de puls ar trebui să fie capabil să identifice punctele de interes pe corpul unui Titan. Dar efortul de cercetare necesită cât mai mulți piloți posibili pentru a verifica descoperirile noastre în teren. Prin urmare, adunăm consumabilele necesare pentru fabricarea modulului în cantități mari.”

Aegis va recompensa piloții care transportă transporturi de compozite ceramice, polimeri, galiu și indiu către Muller Terminal din sistemul Rabh. Acestea vor fi folosite pentru a stabili centre de producție pentru scanere xeno cu unde de puls, care vor fi apoi distribuite rapid tuturor meganavelor de salvare. O campanie secundară va recompensa piloții pentru protejarea livrărilor de pirați.