Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Meganavele De Salvare Programate Să Fie Relocate

*ALERTĂ Federația Piloților*

Cele unsprezece meganave care coordonează eforturile de evacuare din sistemele invadate de Thargoizi vor fi mutate în următoarele câteva săptămâni.

Analiza militară a frontului actual a evidențiat că distanța dintre zonele de conflict active și meganave poate fi redusă cu un grad de risc acceptabil de scăzut. Viceamiralul Skylar Anderson, parte a delegației imperiale la Aegis, a oferit acest comentariu:

„Scurtarea distanței dintre sistemele care necesită sprijin umanitar și meganavele responsabile de coordonarea acestui sprijin este importantă. Până acum am cerut prudență pentru a-și menține pozițiile actuale sigure, deoarece aceste nave sunt ținte evidente pentru atacul Thargoid. Dar, pe măsură ce piloții noștri curajoși continuă să recâștige teritoriul și să împingă forțele extraterestre înapoi, suntem încrezători că aceasta este decizia corectă.”

Din 7 septembrie, următoarele meganave vor înceta temporar să ofere noi contracte de misiuni. Ele vor fi relocate în noi locații pe 14 septembrie, cu misiuni oferite încă o dată:

Nava de salvare Foerster

Nava de salvare Hutner

Nava de salvare Seacole

Nava de salvare Yoshida

Allied Solace

Din 14 septembrie, următoarele meganave vor înceta temporar să ofere noi contracte de misiuni. Ele vor fi relocate în noi locații pe 21 septembrie, cu misiuni oferite încă o dată:

Nava de salvare Bertschinger

Nava de salvare Cavell

Nava de salvare Cornwallis

Nava de salvare Kisseih

Imperial Sanctum

Federal Haven

Orice nave sau module stocate pe meganavele de salvare vor fi transportate în siguranță în noua locație.