Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Nave-Mamă Thargoide Descoperite În Maelstrom-uri

*ALERTĂ Federația Piloților*

Explorarea regiunilor interioare ale Maelstrom-urilor a dezvăluit existența unor constructe colosale Thargoide.

Alba Tesreau, șefa Aegis, a publicat un rezumat în numele inițiativei tri-superputerilor:

„Misiunile noastre de descoperire au verificat rapoarte ale primelor nave cu echipaj uman care au folosit neutralizatorul de puls Thargoid. Știm că mediile de bază ale tuturor celor opt Maelstrom-uri sunt consistente ca aspect și extrem de periculoase.”

„Odată trecut de valul de energie, pericolul inițial este un câmp de asteroizi care trebuie navigat. Nu putem teoretiza un motiv evident pentru care asteroizii au fost adunați aici. Navele Thargoide patrulează și ele în această regiune. Unele rapoarte indică o clasă neîntâlnită anterior de nave de luptă Thargoid care însoțește interceptori și cercetași.”

„Dincolo de acestea, în centrul fiecărui Maelstrom, se află o structură gigantică Thargoidă. Ele depășesc orice creație singulară creată de om, chiar și porturile stelare Coriolis. Am analizat filmările furnizate de piloții noștri și voi recunoaște că arhitectura este neliniștitoare. Găsirea unei modalități de a le învinge va fi cea mai mare provocare a noastră de până acum.”

Profesorul Shamus Madigan de la Universitatea Orion, unul dintre specialiștii în xenologie de la Aegis, a adăugat:

„În ciuda referințelor inițiale la „Navele-Mamă Thargoide”, există puține dovezi care să confirme exact scopul în care servesc. Pe baza expansiunii forțelor de invazie Thargoide în jurul fiecărui Maelstrom, teoria principală propune că acestea sunt centre de control al flotei, direcționând eforturile de expansiune pe teritoriul nostru. Nave individuale ajung și pleacă prin mai multe puncte de acces. Sunt necesare observații suplimentare pentru a determina adevărata natură a acestor entități gigantice.”

„Celălalt termen popular – „Navă Stup” – deduce că fiecare poartă o comunitate distinctă condusă de o regină Thargoidă. În timp ce oamenii de știință INRA au teoretizat ierarhia societății Thargoide, existența unei astfel de figuri cheie nu a fost niciodată confirmată. Natura și numărul Thargoizilor care locuiesc în aceste nave titane rămân deschise pentru speculații.”