Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Neutralizatorul De Puls Thargoid Este Disponibil

*ALERTĂ Federația Piloților*

Noul modul Aegis va permite navelor să treacă prin valul de energie care protejează regiunile centrale ale maelstrom-urilor.

Livrările de cobalt, distribuitoare de ioni și convertoare de energie au fost efectuate către Clement Orbital în sistemul YZ Ceti. Ele i-au permis lui Aegis să construiască un centru de producție și distribuție pentru neutralizatorul de puls Thargoid, care poate fi achiziționat de la Tech Brokers de pe Mega Rescue Ships.

Profesorul Alba Tesreau a lansat o declarație în care detaliază următorii pași ai Aegis:

„Combinat cu caustic launcher, neutralizatorul de puls Thargoid le va permite exploratorilor să călătorească prin norii corozivi ai maelstrom-urilor și în inimile lor. Un număr mic de cercetători Aegis vor face parte din primul val de pionieri. Misiunea lor este de a identifica sursa acestor obiecte misterioase și de a colecta date despre natura lor.

Sunt conștientă că încă o dată piloții independenți își vor risca viața pentru a ne îmbunătăți cunoștințele despre Thargoidzi. Întotdeauna am fost datori comunității galactice pentru curajul lor și mai mult ca niciodată pentru cei care îndrăznesc să întreprindă această călătorie periculoasă. Aegis va continua să ofere sprijin acolo unde este posibil.”

O declarație suplimentară a fost făcută de fostul amiral al Marinei Federale Aden Tanner:

„Orice lucru din interiorul maelstrom-urilor este aproape sigur protejat de alte pericole. Judecând după cât de repede au fost dezactivate sondele noastre, prezența navelor umane probabil va atrage atenția. Îi sfătuiesc pe piloți să verifice dacă sunt echipați cu cel mai bun echipament posibil înainte de a se aventura înăuntru.”

Aegis a confirmat că plata pentru toți cei care au contribuit la operațiune este acum disponibilă la bordul Orunmilla. Ca premiu asociat, primii zece comandanți care au livrat relicve neclasificate lui Ram Tah sau profesorului Palin în august 3308 și cei patruzeci care au făcut comerț cu cele mai mari cantități din aceste articole au fost recunoscuți pentru contribuția lor la dezvoltarea neutralizatorului de puls thargoid. Fiecare dintre acești piloți va fi solicitat prin căsuța lor de a prelua un neutralizator de puls Thargoid stocat la bordul meganavei Orunmilla din Didiomanja.