Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous concept art

O Audiență Cu Preceptorul

Ordinul Zeului Îndepărtat a contactato pe Seo Jin-ae, oferindu-i informații despre posibila soartă a navei Dedicant.

Meganava s-a datorat transportului membrilor sectei Adevăratelor Capitole din sistemul Popontia la sistemul Mullag guvernat de Alianță, dar a făcut un salt hiperspațial înainte de termen și a dispărut. Agenția Federală de Informații a interogat membrii sectei care încă așteptau în celulele închisorii federale, dar nu a obținut informații utile.

Câteva zile mai târziu, Aegis a fost contactată direct de capitole ale Ordinului din spațiul independent. S-au oferit voluntari pentru a discuta despre Dedicant, dar numai cu Seo Jin-ae, pe care o numesc „Preceptorul” pentru capacitatea ei de a interpreta mintea stupului Thargoid.

După ce s-a întâlnit cu reprezentanții Zeului Îndepărtat într-o locație sigură, Seo Jin-ae a făcut o declarație publică:

„Întâlnirea nu a fost atât de productivă pe cât a sperat FIA. Le-am cerut cultiştilor informaţii, dar ei nu s-au oprit să vorbească despre religia lor. Ei au vrut să împărtășesc „poruncile divine” de la Titani și au tot întrebat când va sosi Zeul Îndepărtat pentru a curăța galaxia. Voi fi mereu recunoscător acestor oameni pentru că m-au salvat acum câteva luni, dar este o muncă grea să-i conving că nu sunt un profet.”

„În scurta perioadă în care i-am făcut să vorbească despre Dedicant, ei au recunoscut că nu știu nimic despre planul sectei Adevăratelor Capitole pentru a relua meganava. Și cu siguranță nu au nicio idee unde este acum. Întâlnirea a fost în mare parte o pierdere de timp.”

„Totuși, un lucru a fost util. Aparent, interioarele meganavelor Zeului Îndepărtat sunt remodelate pentru a le face „în mod deliberat confuze pentru eretici”. Coridoare precum tunelurile pentru insecte, camerele transformate în celule de stup – așa ceva. Când le-am spus că FIA a examinat deja structura navei în timp ce aceasta era în custodie, un cultist a susținut că nu au găsit „ușile secrete”. Ei au explicat cum Theta Seven nu a reușit să funcționeze hipermotor după ce a câștigat controlul asupra Sacrosanct și au susținut că echipajul acelei nave a trucat chestia cu capcane. Poate că așa au pierdut agenții FIA controlul asupra meganavei Dedicant.”