Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Palin Face Descoperiri Asupra Spirei Thargoide

Analiza obiectelor și compușilor de rafinărie obținuți din siturile turnurilor Thargoide a dezvăluit o legătură crucială cu Titanii.

Anunțul a fost făcut de profesorul Ishmael Palin, care a primit livrări cu aceste materiale de la membrii Federației Piloților:

„Asemănările genetice dintre compușii spirelor și fragmentele de carcasă ale Titanului au fost acum verificate. Cercetările mele sugerează că aceste situri de suprafață au fost stabilite pentru a recolta resurse care susțin navele-mamă Thargoide într-un fel. Este posibil ca rezervele lor de unele enzime sau combustibili vitali să se epuizeze, după luni în care au fost departe de lumile lor natale.”

„Pentru a valorifica această nouă înțelegere, echipa mea a sintetizat un contaminant biologic pe baza compoziției chimice a probelor. Introducerea acestui lucru în lanțul de procesare al unui turn nu poate decât să ne ajute eforturile de a le perturba planurile de invazie.”

Dr. Maximo Fonseca, legătura științifică a Alianței cu Aegis, a comentat:

„Este important de menționat că munca profesorului Palin este încă în faza experimentală, necesitând teste suplimentare. Cantități mari de contaminant vor trebui transportate la toate turnurile cunoscute. Aceasta va fi o misiune extrem de periculoasă, deoarece siturile sunt patrulate agresiv de drone și nave Thargoide.”

Aegis și-a exprimat recunoștința față de toți cei care au furnizat eșantioane din siturile de la Titani și Thargoizi profesorului Palin în sistemul Arque. A fost publicată o notificare specială în onoarea acelor piloți care au livrat primii și cel mai mare număr de articole:

CMDR HaLfY47

CMDR M. V. Coehoorn

CMDR MAKSIMUSR

CMDR Pete Justice

CMDR Ecthelion

CMDR Tarin Tarek

CMDR Racius

CMDR Dark Session