Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Este Timpul Pentru Aegis?

Poziția Pro-Aegis A Prințesei

Apelul prințesei Aisling Duval ca Imperiul să se angajeze într-un proiect Aegis reluat, alături de Alianță și Federație, a primit un răspuns dur.

Amiralul Denton Patreus a fost abordat pentru comentarii de către Eye pe fluxul de știri Achenar:

„Toți avem rolul nostru de jucat în Imperiu, dar a pune sub semnul întrebării politica militară nu este de competența unei prințese. Aș sugera cu umilință ca Alteța Sa să se concentreze pe acele domenii în care excelează: munca de caritate, găzduirea de petreceri, susținerea bunăstării cetățenilor și așa mai departe.”

Un punct de vedere similar a fost exprimat de senatorul Zemina Torval, care a remarcat pur și simplu: „Poate că sunt de modă veche, dar a existat o perioadă când încercarea de a contesta decretul Împăratului a fost privită ca o insultă la adresa tronului”.

Răspunsul lui Hadrian Augustus Duval a fost mai puțin conflictual, dar clar: „Cred cu tărie că necolaborarea este cea mai bună direcție pentru Imperiu și îi cer respectuos lui Aisling să nu submineze această politică prin intermediul presei”.

Cu toate acestea, senatorul Caspian Leopold a oferit o variantă alternativă:

„Prințesa Aisling are o înțelegere mult mai bună a realității politice decât cred unii. După ce s-a consultat personal cu specialiști științifici, militari și politici, ea a ajuns la concluzia că reformarea Aegis este mișcarea logică. Departe de a contesta politica Împărătesei Arissa, aceasta este o încercare sinceră de a-și susține domnia prin creșterea șanselor de victorie ale Imperiului împotriva Thargoizilor.”