Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

thargoid interceptor scanning

Primii Captivi Eliberați Din Titanii Thargoizi

Au început să sosească primii oameni salvați de pe navele-mamă Thargoide, aproape toți dintre care până acum au supraviețuit extracției.

Sarcina extrem de periculoasă necesită folosirea unui scanner xeno cu unde de puls îmbunătățit pentru a detecta semnele vieții umane pe titani. Noile rachete de extracție subterană vizează și aruncă apoi capsulele de bio-stocare – așa cum sunt desemnate oficial structurile – care sunt apoi recuperate cu ajutorul unei cupe de marfă.

Toate persoanele recuperate sunt evaluate de medici specialiști. Agenția cu trei superputeri Aegis a lansat această declarație pentru mass-media:

„În fiecare caz, echipele de cercetare au deschis cu succes capsulele și au îndepărtat persoana în coma. Au fost suspendate într-un gel complex chimic, nu spre deosebire de lichidul amniotic, cu tuburi care furnizează aer respirabil și nutrienți de bază. Între treizeci și nouăzeci de minute mai târziu, persoana se trezește.”

„Toate persoanele recuperate sunt în prezent ținute în carantină medicală strictă sub pază militară. Se efectuează scanări moleculare pentru a se asigura că nu mai rămân urme de material Thargoid, iar acum începe o perioadă de observație pe termen lung.”

Dr. Himari Grey, un analist independent în domeniul sănătății, i s-a permis să observe aceste proceduri. Ca parte a unui raport din revista științifică The Empirical, ea a remarcat:

„Foștii răpiți pe care i-am văzut păreau sănătoși din punct de vedere fizic și și-au revenit cu ușurință la conștiință. Cei mai mulți și-au amintit puțin despre răpirea lor, deși mai mulți au menționat o dorință copleșitoare de a „scăpa de nava” înainte de a se pierde. Unii au descris că sunt semi-conștienți de timpul petrecut în stază, spunând că a fost „ca un vis prelungit”. Alții erau în stare de șoc sau prezentau semne de traumă psihologică – de înțeles, având în vedere circumstanțele de coșmar.”

„Capsulele sunt în mod clar concepute pentru a susține formele de viață care respiră oxigen pe termen nelimitat, protejate atât de vidul din spațiu, cât și de mediul pe bază de amoniac al Thargoizilor. Dar pentru ce intenționau extratereștrii să-i folosească pe acești oameni rămâne necunoscut.”

Ulterior, Aegis a declarat că identitățile sunt înregistrate și vor fi făcute publice în curând, cu speranța că familiile și prietenii îi vor putea vizita.