Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Princess Aisling Duval

Prințesa Aisling Vrea Un Aegis Reformat

Prințesa Aisling Duval i-a cerut public Împărătesei Arissa Lavigny-Duval să reconsidere angajamentul de resurse imperiale pentru o inițiativă anti-xeno între superputeri.

Mesajul ei a fost distribuit pe toate fluxurile de știri Imperial:

„Capacitatea Imperiului de a se apăra nu este pusă sub semnul întrebării. Dar nu există nicio îndoială că ne confruntăm cu un război prelungit. Ferocitatea și amploarea atacului Thargoid asupra spațiului uman este fără precedent. Desigur, Imperiul va supraviețui, așa cum a făcut-o de peste un mileniu… dar cu ce preț? Câte sisteme trebuie să cadă? Câți cetățeni se vor întrista pentru cei dragi pierduți?”

„Împărăteasă Arissa, te implor: lucrează cu Alianța și Federația pentru a reforma Aegis. Resursele noastre combinate sunt necesare pentru a dezvolta noi tehnologii pentru a depăși armatele extraterestre. Interesele corporative nu trebuie să dicteze această cale. Lăsați ingeniozitatea și curajul imperial să lumineze calea spre victoria asupra unui inamic comun.”

O mână de senatori au susținut inițial pledoaria Prințesei Aisling, deși alții au criticat-o pentru că a îndrăznit să conteste decretul Împărătesei. Până în prezent, nu a primit niciun răspuns din partea Palatului Imperial.

Gudrun Vestergaard, corespondent regal pentru The Imperial Herald, a comentat:

„Există speculații că acest lucru ar putea provoca fricțiuni între Aisling și vărul ei Hadrian Duval, ale cărui convingeri izolaționiste de mult timp sunt acum aliniate cu politica imperială. Până acum, amândoi s-au bucurat de o relație strânsă, Aisling fiind chiar aleasă ca mamă de onoare a fiului lui Hadrian, Hector. Dar opiniile lor despre politica externă imperială nu ar putea fi mai diferite, iar evenimentele recente au adus acest lucru în atenție.”