Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Programul De Deportare A Cultului A Fost Aprobat

Federația a fost de acord cu expulzarea tuturor adepților Ordinului Zeului Îndepărtat din Alianță.

Președintele Zachary Hudson a emis o declarație alături de decizia guvernului:

„Orice ideologie care îi venerează pe Thargoizi este distructivă și trădătoare, mai ales că acum suntem în război cu acea specie. Cred că, în loc să irosească banii contribuabililor, ținând aceste persoane înșelate în închisoare, Federația este mai bine fără ei.”

„Azi dimineață am acceptat propunerea premierului Mahon. Toți foștii cetățeni despre care se știe că s-au angajat cu această religie toxică vor fi transportați dincolo de granițele noastre și în grija Alianței.”

Serviciile de securitate au acordat prioritate cultistilor Capitolelor Adevărate întemnițați în prezent în sistemul Popontia, etichetându-i ca fiind cu risc ridicat în comparație cu adepții ortodocși ai Zeului Îndepărtat. Ei vor fi escortați în spațiul Alianței la bordul navei Dedicant, după ce au fost de acord să ofere acces deplin la băncile de date ale meganavei și la textele sacre ale Ordinului pentru evaluare federală. Dedicant va colecta apoi cultiști ținuți în alte instituții penale federale, transportându-i către sistemele aliate.

Corespondentul politic Sofia Trevino a scris un articol de opinie pentru The Federal Times:

„Ar putea exista un motiv ulterior pentru această decizie neașteptată a președintelui? Poate că Hudson este conștient de moștenirea sa, mandatul său se apropie de sfârșit. Templându-și reputația de „om puternic” cu un anumit grad de clemență, el se poate portretiza mai bine ca un lider ferm, dar corect în cărțile de istorie ale Federației.”