Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous earth

Rackham Dezvăluie Manifestul Prezidențial

Antreprenorul Zachary Rackham și -a lansat campania pentru a fi ales Președinte Federal la viitoarele alegeri.

El a prezentat mai multe politici în timpul unui eveniment de presă în suita troposferică a Rackham’s Spire de pe planeta Homeland:

„După cum o văd, meseria de Președinte este de a ajuta oamenii obișnuiți și muncitori din medii umile-la fel ca mine. Așadar, mă angajez să reduc toate impozitele civile și taxele de serviciu public și să stimulez finanțarea guvernamentală pentru subvenții de afaceri și oportunități comerciale. Să facem toată lumea bogată și de succes – la fel ca mine! ”

Domnul Rackham candidează pentru funcția de Președinte Federal ca candidat independent și solicită sprijin din partea mai multor interese corporative, inclusiv Rackham Capital Investments. Manifestul său a declanșat o creștere a popularității, cu mai multe celebrități cu profil înalt promovând sloganul său de campanie: „La fel ca mine”.

Cu toate acestea, economiștii au remarcat că propunerile sale de reducere a impozitelor rămân necostaficate și sunt considerate practic de neatins. Jurnalista Bryanna Blanco, care a investigat afacerile Domnului Rackham de ani buni, a descris promisiunile sale prezidențiale drept „prostii populiste de la un fost om politic”.

Alegerile prezidențiale vor avea loc în iunie 3309. Președintele din umbră, Felicia Winters, a confirmat că va reprezenta Partidul Liberal, cu congresmanul Isolde Rochester ca partener de conducere.

Candidatul Partidului Republican va fi anunțat după votul Congresului asupra contravenției Hudson, care este programat pentru jumătatea lunii martie. Dacă această modificare constituțională este aprobată, acesta va permite președintelui Zachary Hudson să susțină un al doilea mandat de opt ani. Alți congresmeni republicani seniori, inclusiv vicepreședintele Jerome Archer, își pregătesc, de asemenea, campaniile electorale.