Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

ED Missile combat Eagle

Rackham Respinge Zvonurile

Candidatul la președinție Zachary Rackham a negat acuzațiile conform cărora ar fi fost un notoriu lord pirat înainte de a deveni antreprenor.

Jurnalistul financiar Bryanna Blanco susține de mult timp că magnatul de afaceri și-a câștigat averea inițială prin piraterie. Ea a anunțat recent că își reînnoiește eforturile pentru a-i dovedi criminalitatea, invalidându-l astfel să dețină președinția în conformitate cu legile electorale federale.

Într-un interviu exclusiv cu Sol Today, domnul Rackham a abordat situația:

„Întotdeauna am fost foarte amuzat de aceste povești, care demonstrează că am fost un fel de corsar spațios în tinerețe. Fără îndoială că au contribuit la creșterea vânzărilor ziarului The Federal Times.”

„Dar în Federație, avem legi pentru a proteja oamenii nevinovați – la fel ca mine! – de acuzații calomnioase. Este timpul ca doamna Blanco să renunțe la obsesia ei otrăvitoare față de mine, altfel voi fi forțat să-mi apăr numele prin mijloace legale. Hei, dacă are nevoie de o sursă bună de venit, campania mea ar putea folosi întotdeauna un scriitor de discursuri imaginative!”

Ca răspuns, The Federal Times a publicat un articol personal al lui Bryanna Blanco:

„Rackham are un talent autentic: să-și acopere urmele. Cu toți banii și resursele sale, a șters toate dovezile trecutului său. Am intervievat o mulțime de victime și martori, dar majoritatea descoperirilor mele nu vor rezista în instanță împotriva puternicei sale echipe de avocați.”

„Așa că, cu finanțare specială oferită de editorul meu, m-am adresat profesioniștilor. Agenția de Investigații Wallglass a fost angajată pentru a dovedi că Rackham a funcționat ca un lord al piraților. Dacă nu găsesc dovezi de nerefuzat, nimeni nu poate. Și dacă mi se dovedește că mă înșel, atunci Calico Zack poate încerca să fure întreaga Federație.”