Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous concept art

Rackham Se Retrage Din Alegerile Prezidențiale

Zachary Rackham și-a încheiat oficial campania electorală, în urma descoperirii unor dovezi care susțin afirmațiile despre trecutul său criminal.

Jurnalistul Federal Times Bryanna Blanco a publicat rezultatele unei investigații a Wallglass Investigations Agency, care includea o arhivă de mesaje găsită pe Zeta Trianguli Australis A 7 a. Aceste descoperiri susțin cu tărie un zvon de lungă durată conform căruia trilionarul a funcționat ca notoriu lord al piraților „Calico Zack”, înainte de a moșteni averea familiei sale.

Consultantul PR Anya Blackriver a făcut o declarație, în rolul ei de manager de campanie:

„Domnul Rackham a decis că aceste încercări de defăimare sunt o distragere regretabilă a campaniei sale electorale. Toleranța lui amuzată față de porecla „Calico Zack” – o poreclă atribuită lui de mass-media, ar trebui să subliniez – nu este o admitere a vreunei legături adevărate cu acel haiduc josnic. În loc să permită cursa pentru președinția federală să fie întunecată de aceste afirmații ridicole, echipa juridică a domnului Rackham a sfătuit să se concentreze pe apărarea numelui său departe de lumina reflectoarelor.”

Acest anunț a venit la o zi după ce congresmanul Harlan Turk și-a dat demisia oficială din rolul său de candidat al lui Zachary Rackham. El va continua să reprezinte sistemul Duamta ca independent.

Corespondentul Federației Patricia Chen a raportat despre situația pentru Vox Galactica:

„Există speculații că Rackham a fost avertizat că orice alte dezvăluiri l-ar putea face inalegibil pentru majoritatea – și deschis la acuzații penale. În timp ce articolul Federal Times se bazează în mare parte pe dovezi circumstanțiale în această etapă, dorința lui Rackham de a-și recunoaște pretenția la președinție sugerează o nervozitate față de scufundări mai profunde în trecutul său. Portofoliul său de afaceri a fost, de asemenea, grav afectat, provocând pierderi de miliarde la prețul acțiunilor. Investitorii și partenerii corporativi evită orice asociere cu omul care ar fi fost odată Calico Zack.”

„Amândoi rivalii săi politici au salutat vestea. „Nimeni cu nici măcar un indiciu de criminalitate nu merită o poziție de o putere atât de importantă”, a remarcat fostul director FIA, Jerome Archer, în timp ce Felicia Winters a fost de acord că cel mai bine este ca Rackham „să țină deoparte pentru a-i lăsa pe adulți să-și facă treaba”. Este acum echilibrat între cele două, votul fiind programat să aibă loc în octombrie.”