Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Răpiții De Thargoizi Se Reconectează Cu Societatea

Oamenii care au fost salvați de la Titanii Thargoizi rămân în carantină, dar se pot aștepta în curând la vizite ale familiei și acces la rețelele de comunicații.

Aegis a raportat că capsulele de bio-stocare sunt încă extrase cu succes din navele-mamă Thargoide, deși cu risc ridicat pentru piloți. Fiecare individ reînviat a fost plasat în izolare medicală, conform îndrumărilor specialiștilor Aegis.

Vicepremierul Angela Corcoran, care coordonează implicarea Alianței cu Aegis, a discutat despre situație într-o ședință a Adunării:

„Toți răpiții sunt monitorizați pentru semne de influență fizică sau mentală Thargoidă. Până acum, sunt încântat să spun că aceste rezultate ale testelor rămân negative. Prin urmare, celor din sistemele Aliate li se permite acum să primească vizitatori, rămânând în același timp în condiții stricte de carantină. De asemenea, li se acordă acces direct la comunicații și mass-media publică. Înțeleg că autoritățile federale, imperiale și cele mai independente vor urma în curând exemplul propriilor cetățeni.”

Directorul Nassim Qadir, șeful cercetării medicale la Azimuth Biotech, a fost citat într-o declarație oficială a corporației:

„Izolarea tuturor repatriaților a fost prudentă, dar aceștia nu ar trebui tratați ca niște oameni normali. Thargoizii au făcut tot posibilul pentru a captura oameni vii și încă nu am determinat motivul. Este posibil ca aceștia să acționeze ca purtători ai unui agent patogen extraterestru sau să fie afectați într-un alt mod pe care procedurile inferioare ale lui Aegis nu îl pot detecta.

„Propunem ca Azimuth Biotech să preia controlul exclusiv asupra procesării tuturor celor recuperați de la Titani. Avem tehnicile, echipamentele și experiența în cercetarea interacțiunilor om-xeno. Numai după ce au fost supuși unei baterii intensive de examinări, acestor subiecți li se vor restitui drepturile și libertățile civile.”