Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

the azimuth saga

Raportul Aegis Asupra Arhivei Utopia

O delegație științifică de la Aegis a vizitat Utopia pentru a compara Arhiva Sim cu modelele Salvation’s Nemesis Failsafe.

Un rezumat de la Dr. Maximo Fonseca a fost distribuit în fluxurile de știri:

„Simguru Antal a fost de acord să se întâlnească cu noi în semn de bună-credință și să respingă pretențiile de colaborare cu Salvation. El ne-a prezentat personal neurofierilor din Utopia, care pot codifica digital activitatea electrochimică din creier. Am luat parte la o demonstrație, încărcând câteva dintre propriile mele amintiri pe termen lung în Arhiva Sim. Ulterior, colegul meu Dr. Cooper s-a bucurat de o simulare remarcabil de precisă a absolvirii mele universitare în urmă cu treizeci de ani, care a susținut că îi este greu să creadă că amintirea nu este a ei.”

„Analiza modelelor Nemesis Failsafe pe care le-am furnizat a fost rapidă, dar diferențele au fost puternice. Din ceea ce am înțeles din rezumatul cercetătorilor utopici, procesul Nemesis transformă ireversibil întreaga rețea neuronală a unei persoane în particule de energie ezoterică. Dar nu a existat nicio sugestie despre cum ar putea fi direcționat sau stocat fluxul de particule.

O examinare suplimentară de către specialiștii Aegis a confirmat că Nemesis Failsafe se bazează în mare măsură pe tehnologia Guardian, dintre care o mare parte rămâne un mister. Primele indicii sugerează că liderii aliați, federali și imperiali sunt de acord că era puțin probabil ca Salvation să fi căutat asistență de la Utopia.

Simguru Pranav Antal a lansat o declarație publică rară:

„Arhiva Sim este concepută pentru a păstra gândirea umană, nu pentru a o extrage din mințile vii. Într-o zi, experimentarea amintirilor stocate ale altor oameni va fi la fel de comună ca și căutarea de informații într-o bază de date. Rolul Utopiei este de a ne uni pe toți prin doborarea barierelor dintre universurile noastre individuale.”

„Designul mântuirii se referă în mare măsură la conservarea sinelui, mai degrabă decât la stocarea informațiilor pentru generațiile viitoare. Oricare ar fi cunoștințele despre tehnologia Guardian pe care le-ar fi posedat, probabil că ne-am pierdut acum.”