Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

thargoid interceptor scanning

Resurse Necesare Pentru Neutralizatorul De Puls Thargoid

*ALERTĂ Federația Piloților*

Aegis a solicitat materiale în sistemul YZ Ceti pentru a produce în masă o apărare pentru navele care intră în Maelstrom-uri.

Profesorul Alba Tesreau, șeful agenției tri-superputeri, a anunțat inițiativa într-o conferință de presă:

„Au fost efectuate teste finale pe neutralizatorul de puls Thargoid, care oferă navelor o scurtă fereastră de izolare față de valul de energie întâlnit în interiorul unui Maelstrom. Componentele lor principale se bazează pe relicve neclasificate, care sunt create prin interfațarea artefactelor Guardian cu siturile de suprafață Thargoid. Ram Tah și profesorul Palin au donat o parte din materialele lor de cercetare acestui proiect.”

„Aegis a primit un buget generos pentru a cumpăra cantități mari de cobalt, distribuitoare de ioni și convertoare de putere. Acestea vor fi folosite pentru a crea o bază de producție și distribuție, făcând neutralizatorul de puls Thargoid disponibil comercial pe toate meganavele de salvare.”

Clement Orbital din sistemul YZ Ceti va servi drept punct de livrare pentru toate transporturile. Aegis a fost autorizată să răscumpere tichete de vânătoare de recompense pentru toate navele căutate din vecinătate, deoarece transportul unor astfel de materiale valoroase poate atrage pirații.

Reprezentanții superputerilor și comunitatea științifică au felicitat Aegis, în timp ce personalitățile militare au subliniat importanța găsirii unor modalități de a împiedica sau de a distruge Maelstrom-urile. Contraamiralul Daniel Parry a susținut: „Acesta este cel mai important progres din punct de vedere strategic de până acum. Ne va permite să ne modificăm tactica militară pe baza a ceea ce este descoperit în interiorul norilor mortali.”