Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Rezultate Pozitive De La Sondele Maelstrom

Prototipurile de neutralizare a pulsului Thargoid de la Aegis au reușit să permită tranzitul prin valul de energie din centrul unui Maelstrom.

Profesorul Alba Tesreau a făcut declarația oficială:

„Mai multe sonde controlate de la distanță echipate cu neutralizatoare de puls Thargoid au fost lansate în Maelstrom-ul Taranis. Pulsul electromagnetic colosal generat în nori ar fi trebuit să le respingă, dar feedback-ul confirmă că sondele au fost izolate de efectele sale.”

„Metoda folosită pentru a proteja sondele a fost descoperită prin cercetări asupra relicvelor neclasificate recuperate de pe siturile de suprafață Thargoid. Aceste artefacte extraterestre au fost vitale pentru dezvoltarea dispozitivelor. Cercetările inițiale efectuate de Ram Tah și profesorul Palin au demonstrat că atunci când primesc o sarcină electrică modulată, relicvele neclasificate au emis un câmp energetic pe frecvențe similare cu pulsul Maelstrom-ului.

„Din păcate, transmisiile de la sonde s-au pierdut la scurt timp după aceea. Nu a fost posibil să verificăm ce sa întâmplat cu ele în această etapă. Vom repeta acest experiment cu alte Maelstrom-uri, dar credem că doar piloții umani pricepuți vor putea descoperi ceea ce ne așteaptă înăuntru.”

Aden Tanner, care sprijină Aegis în calitate de specialist tactic independent, a oferit un raport suplimentar:

„Echipa mea a efectuat teste secundare cu noul modul instalat pe o navă cu echipaj. Pot confirma că atunci când luptă împotriva interceptorilor Thargoizi, protejează împotriva întreruperii sistemului navei într-un mod similar cu neutralizatorul de câmp existent. Dar greutatea și consumul de putere sunt ambele mai mari, ceea ce înseamnă că noul modul este cel mai potrivit pentru explorarea Maelstrom-urilor.”

Aegis a confirmat că lucrează la stabilirea unui program de producție pentru neutralizatorul de puls Thargoid și intenționează să ofere o actualizare în următoarele zile.