Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous earth

Sărbători În Sol Pentru Alegerile Federale

*ALERTĂ Federația Piloților*

O serie de evenimente publice pentru a sărbători viitoarele alegeri prezidențiale au loc în sistemul Sol.

Congresul a aprobat o cerere a președintelui Zachary Hudson de a finanța o serie de festivități, concerte și spectacole în sistemul de origine al Federației.

Se așteaptă să participe miliarde de oameni, ceea ce a condus la o solicitare de aprovizionare cu sfere cristaline, bere Gerasian Gueuze, Indi Bourbon, LTT Hyper Sweet și Pantaa Prayer Sticks care urmează să fie livrate în portul stellar Li Qing Jao, pe orbită deasupra planetei Pământ. De asemenea, Congresul a fost de acord să autorizeze un permis temporar de două săptămâni pentru toți membrii Federației de Piloți să acceseze sistemul Sol.

Președintele Hudson a anunțat evenimentele pe toate canalele de știri federale, unde a spus:

„Acum ne apropiem de momentul, așa cum a stabilit cu secole în urmă prin Acordul Federal, cea mai profundă tradiție a civilizației noastre: transferul pașnic al puterii. Am fost profund onorat să servesc ca președinte în ultimii opt ani. Iar voi, oamenii celei mai mari democrații a galaxiei vreodată, meritați să sărbătorim tot ceea ce am realizat împreună.”

Jurnalistul politic de la Vox Galactica, Conrad Sterling, a observat:

„Acesta este în mod clar o încercare de înaltă calitate de a ridica moralul public, una care îi permite președintelui Hudson să părăsească funcția într-o notă pozitivă. Criticii politici o privesc ca pe o modalitate de a distrage atenția cetățenilor de la războiul prelungit cu Thargoizii, recentul scandal Rackham și diverse alte provocări care afectează Federația. Dar nerăbdarea majorității cetățenilor de a accepta acest sentiment demonstrează că un fapt rămâne adevărat: toată lumea iubește o petrecere.”

Votul se va deschide joia viitoare pentru ca cetățenii federali să aleagă fie vicepreședintele Jerome Archer, fie președintele din umbră Felicia Winters ca următor președinte. Câștigătorul alegerilor va fi anunțat la începutul săptămânii următoare.