Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Xeno Scanner

Scanerul Xeno Actualizat Necesită Resurse

*ALERTĂ Federația Piloților*

Aegis își propune să ofere o actualizare a scanerului xeno cu unde de puls care poate localiza oamenii captivi pe Titanii Thargoizi.

Dr. Maximo Fonseca, legătura științifică a Alianței cu Aegis, a informat presa despre proiect:

„Informațiile furnizate de Seo Jin-ae sugerează că oamenii răpiți de Thargoizi sunt ținuți în viață la bordul navelor-mamă Titan în interiorul „pod-urilor”. Această teorie are sens – deoarece atmosferele Thargoide sunt toxice pentru oameni, orice captiv este cu siguranță închis într-un mediu care le satisface nevoile respiratorii și nutriționale.”

„Scanerul xeno cu undă de puls a fost modificat de tehnicieni Aliați, Federali și Imperiali, lucrând în comun folosind protocoalele de comunicații ale Aegis. Tehnologia cu impulsuri electromagnetice a modulului își propune să identifice aceste capsule prin detectarea mai multor markeri cheie generați de oamenii vii.”

„Un efort mai larg de pregătire pentru eforturile de salvare umanitară este în curs de desfășurare, dar ne-am confruntat cu o lipsă de izolație neofabric, polimeri și taliu. Livrările acestor materiale sunt necesare urgent pentru a sprijini echipajele de la bordul meganavelor de salvare în activitatea lor vitală.”

Colaboratorii sunt rugați să transporte aceste mărfuri la terminalul Muller din sistemul Rabh. Societatea Imperială CD-51 1447 a fost de acord să coordoneze întreprinderea în numele Aegis și va proteja livrările prin răscumpărarea tichetelor de recompensă pentru toate navele căutate din sistem.