Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Scanerul Xeno Pulse Wave Acum Disponibil

*ALERTĂ Federația Piloților*

O inițiativă din Rabh i-a permis lui Aegis să înceapă să producă un modul care adună date despre Titani.

Livrările de compozite ceramice, polimeri, galiu și indiu au fost imediat puse să producă în masă scanerul xeno cu unde de puls. Distribuția este în curs de desfășurare, iar navele de salvare au început deja stocarea modulului.

Profesorul Alba Tesreau, șeful Aegis, a dat o declarație:

„Titanii Thargoizi reprezintă nu numai cea mai mare amenințare la adresa umanității, ci și cea mai mare oportunitate științifică dintr-o generație. A afla mai multe despre aceste construcții enorme ar putea fi crucială pentru înțelegerea noastră despre specia Thargoid, care încă cred că este singura cale pentru a pune capăt războiului.”

„O coaliție de tehnicieni Aliați, Federali și Imperiali a lucrat non-stop pentru a modifica scanerul xeno al profesorului Palin folosind tehnologia undelor de puls. Datorită devotamentului piloților independenți în furnizarea de resurse, noul modul a fost pus la dispoziție într-un timp excelent.”

„Aegis are un mare interes pentru toate informațiile care pot fi culese despre Titani. Sper din tot sufletul că datele pe care le dobândim se vor adăuga la cunoștințele noastre limitate despre Thargoizi și vor duce la noi descoperiri.”

Recompensele sunt acum disponibile la Terminalul Muller din sistemul Rabh pentru toți cei care au transportat provizii pentru acest proiect.