Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Scurgeri De Informații Confirmă Dispariția Populațiilor

O discuție privată între conducerea Aegis cu privire la răpirile în masă a Thargoizilor a fost făcută publică.

Înregistrările profesorului Alba Tesreau, Aden Tanner și Seo Jin-ae au fost trimise și publicate de toate fluxurile de știri, inclusiv de Federația Piloților. Datele dosarului arată că conversația lor a avut loc cu puțin timp înainte de declarația profesorului Tesreau în presă din 18 iulie, în biroul lui Alba Tesreau de la sediul Aegis din Duamta.

După o scurtă perioadă de speculații, Seo Jin-ae însăși a confirmat că a eliberat înregistrarea. Seo a indicat că zvonurile care circulau pe „canalele alternative ICE” conform cărora Aegis a ascuns informațiile publicului sunt false și că Tesreau intenționează să anunțe dovezi ale răpirilor umane chiar înainte ca tragedia Dedicant să aducă știrea în prim-plan.

Ernesto Rios a analizat noile informații într-un articol pentru Vox Galactica:

„Scurgerile de informații clasificate nu sunt nimic nou, dar este rar ca acestea să susțină mai degrabă decât să dăuneze organizației țintă. Potrivit acestor înregistrări, subiectul milioanelor de oameni dispăruți din sistemele invadate de Thargoizi a fost analizat cu atenție înainte ca Aegis să informeze publicul.”

„O revelație semnificativă se referă la viziunile experimentate de Seo Jin-ae. Ea le spune lui Tesreau și Tanner: „O imagine se tot repetă… Rânduri și rânduri din ceea ce credeam că sunt ouă.” Dar apoi clarifică: „Sunt capsule. Containere pentru oameni.” Seo susține că oamenii răpiți sunt ținuți în viață la bordul navelor-mamă Titan. Motivul rămâne necunoscut, deși Seo insistă că răpiții sunt „importanti pentru următoarea fază a invaziei Thargoidă”.

„Tanner întreabă apoi dacă Aegis ar putea dezvolta o modalitate de a recupera aceste capsule. Trebuie să vedem încă confirmarea că Aegis investighează această posibilitate. Dar perspectiva de a extrage prizonieri din interiorul înfricoșătoarelor titani va atrage doar cei mai curajoși sau nesăbuiți piloți.”