Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Șeful Aegis Se Adresează Publicului

Profesorul Alba Tesreau a difuzat o declarație oficială care discută despre trecutul, prezentul și viitorul Aegis.

Jurnalistul independent Allan Mantle a relatat despre declarația pentru Vox Galactica:

„Escaladarea uriașă a războiului Thargoid o face pe Aegis mai deschisă la control ca niciodată. Prin transmiterea unui mesaj personal publicului, profesorul Tesreau demonstrează transparența și responsabilitatea de care agenția lipsea anterior. Într-adevăr, este din meritul ei că greșelile trecutului nu sunt trecute cu vederea.”

„Unii vor considera, de asemenea, nobil faptul că Tesreau evită să menționeze modul în care s-a opus superputerilor închiderii Aegis în favoarea colaborării cu Azimuth Biotech. Alții îi vor recunoaște înaltul ei moral drept o simplă politică. Coordonatorii Aliați, Federali și Imperiali pentru Aegis sunt cu toții aplaudați, jos pălăria pentru cei care au ajutat-o să reînvie organizația.”

„Sunt menționate descoperiri recente Thargoide, două fiind clasificate oficial de când a fost înregistrată discursul ei: vânătorii din clasa Glaive care urmăresc nave umane și dronele din clasa Revenant care patrulează așezările în sisteme cucerite. Desigur, principala prioritate a lui Aegis sunt navele-mamă Thargoid, cărora Tesreau le atribuie oficial denumirea de „Titan”. Declarația dezvăluie că se lucrează pentru a modifica scanerul xeno al profesorului Palin pentru a colecta date despre aceste nave extraterestre.”

Prințesa Aisling Duval a făcut și ea o declarație:

„Nu am decât laude pentru conducerea Aegis de către profesorul Tesreau. Ea a transformat o inițiativă care a eșuat cândva în avangarda apărării umanității. Sunt impresionată și inspirată de determinarea ei neobosită, motiv pentru care am căutat postul de reprezentant imperial în organizație. Discuțiile mele cu Tesreau m-au convins că noua versiune a Aegis a abordat preocupările pe care le-am avut cândva cu privire la direcția sa strategică.”

„Vreau, de asemenea, să profit de această ocazie pentru a-i onora pe cei care au făcut sacrificiul suprem atunci când au rezistat puterii militare a Thargoizilor. Aceste suflete curajoase nu vor fi uitate niciodată. Cu toții mai avem încă mult de lucru pentru a-i proteja pe cei cărora le pasă.”

Piloții vor găsi Declarația Aegis așteaptându-i în serviciul de inbox al navei lor.