Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Seo Jin-ae Părăsește Utopia În Tăcere

Seo Jin-ae s-a întors dintr-o vizită la Utopia în urma unei invitații din partea Simguru Pranav Antal pentru a discuta despre posibilitatea supraviețuirii lui Salvation.

Liderul comunei Utopia a invitat-o să revizuiască schemele pe care le-a recuperat dintr-o instalație abandonată a Azimuth Corporation în martie. Schemele detaliază un dispozitiv misterios bazat pe tehnologia Guardiană, numit Nemesis Failsafe. Seo Jin-ae crede că acest lucru a fost folosit de Salvation pentru a-și transfera mintea vie într-o locație îndepărtată înainte de moartea sa în HIP 22460.

Aegis a confirmat că nu are informații despre întâlnirea din Utopia și că Seo Jin-ae a refuzat să discute problema cu ei la întoarcere.

Pranav Antal a transmis un mesaj care a fost distribuit prin fluxurile de știri publice:

„Mulțumesc sincer lui Seo Jin-ae pentru că mi-a permis să-mi explic teoriile despre „protocolul Nemesis” al Salvation. Am convenit să nu dezvăluim concluziile noastre. Trebuie să respect faptul că experiențele lui Seo cu Salvation, împreună cu obiectivele ei prezente, sunt foarte personale pentru ea. Sper că descoperirile Utopiei îi sunt utile într-un fel.”

„Un mesaj mult mai semnificativ pe care aș dori să-l împărtășesc se referă la probabilitatea tot mai mare de dispariție a umanității. Nu vorbesc despre războiul Thargoid, ci despre rivalitățile neîncetate provocate de tribalismul nostru înnăscut. Acum că comunitățile noastre au devenit superputeri interstelare, acest defect al naturii noastre ar putea duce la prăbușirea civilizației în mijlocul incendiului și ruinei.”

„În trecut, am îndemnat liderii să renunțe la pozițiile militariste în favoarea diplomației. Trebuie să ne concentrăm mai degrabă pe ceea ce ne atrage împreună decât pe diferențele noastre. Utopia va continua să servească drept un exemplu al acestei filozofii, care ne poate conduce într-o zi către o cale mai holistică.”