Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Soarta Meganavei Dedicant

*ALERTĂ Federația Piloților*

Meganava pierdută Dedicant a fost localizată în HIP 19600, cu semne de atac Thargoid și toți pasagerii dispăruți.

Dedicant era pregătită de autoritățile federale pentru a deporta membrii întemnițați ai Ordinului Zeului Îndepărtat, când a sărit pe neașteptate în hiperspațiu. Piloții care au ajutat la descifrarea apelului de primejdie fragmentat au fost informați despre recenta descoperire de către Marina Imperială.

Agentul executiv Jalen Locke de la Agenția Federală de Informații a emis o declarație:

„Putem confirma că Dedicant a fost descoperită în derivă în sistemul HIP 19600. Există dovezi că Thargoizii au pătruns în carenă în mai multe locații și au fost lansate mii de capsule de evacuare. În mod neobișnuit, nu există cadavre la bord și nu am reușit să localizăm niciuna dintre capsulele de evacuare. Locația tuturor celor trei echipe de securitate FIA și a peste 8.000 de cultişti ai Zeului Îndepărtat nu poate fi determinată.”

„O serie de jurnale personale, care descriu niște experiențe chinuitoare, ne ajută să punem laolaltă ceea ce s-a întâmplat în timpul dispariției lui Dedicant. Luăm legătura cu informațiile militare pentru a afla mai multe.”

În știrile conexe, Aegis a făcut un anunț pe toate canalele publice:

„Observatorii independenți au detectat un nou tip de navă Thargoid care operează în Maelstromuri. Se știe încă puține despre capacitățile lor. Au fost clasificați provizoriu drept „vânători” datorită dimensiunii lor, care este similară cu Glaive.”

„Aegis a coroborat doar observările acestor nave în imediata apropiere a Titanilor Thargoizi. Cu toate acestea, am primit rapoarte că ar putea fi activi și în altă parte. Piloții sunt sfătuiți să manifeste maximă precauție dacă întâlnesc aceste nave.”