Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

planeta cu inele cu atmosfera de amoniac

Sondajul Asupra Planetelor De Amoniac S-a Încheiat

*ALERTĂ Federația Piloților*

Aegis și Universal Cartographics au anunțat că proiectul de supraveghere a lumilor de amoniac s-a încheiat în mod satisfăcător.

Mențiune specială este adusă comandantului aRadish, comandantului Lone WolfPack și comandantului T’Verez pentru eforturile lor.

Inițiativa de explorare a fost lăudată de congresmanul Tom Gillespie, care supraveghează contribuțiile federale la Aegis:

„Un număr impresionant de planete terestre cu atmosfere pe bază de amoniac au fost scanate și catalogate în ultimele două săptămâni. Universal Cartographics consideră cu siguranță că proiectul este un mare succes și știu că și oamenii de știință xenologici o fac.”

„Acesta este genul de sarcină pentru care comandanții independenți sunt absolut de neegalat în dăruire și expertiză și rămân aliații noștri indispensabili.”

Viceamiralul Skylar Anderson, legătura militară imperială cu Aegis, a adăugat:

„Această informație are o valoare strategică considerabilă. Fiecare sistem care conține o lume de amoniac va fi monitorizat folosind geamanduri cu senzori ascunși. Acest lucru va alerta Aegis asupra prezenței navelor Thargoide sau a manifestărilor Maelstromurilor. Avertismentele prealabile vor oferi un timp mai mare pentru evacuarea sistemelor sau lansarea de atacuri preventive.”

Piloții pot primi plata pentru datele lor de explorare la portul stelar Angus Manwaring din sistemul Eta Cassiopeiae. A început și multiplicatorul x3 promis pentru profiturile din datele de explorare pentru următoarele două săptămâni, Universal Cartographics furnizând acest lucru prin contactele sale din portul stelar.