Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Strângerea De Fonduri A Lui Rackham Asigură Sprijin Politic

Candidatul independent la președinție Zachary Rackham a organizat un bal de gală pentru o parte din elita bogată și influentă a Federației.

Federal Times a publicat un raport al corespondentului politic Sofia Trevino:

„Adunarea extravagantă de la Fort Rackham (fostul Fort Falkenrath) de pe Taylor Colony s-a simțit mai mult ca o petrecere decât o strângere de fonduri, dar ambițiile sale erau clare. Legile privind finanțarea campaniei îi interzic lui Zachary Rackham să-și folosească propria avere pentru a-și plăti candidatura prezidențială și, astfel, se creează legături pentru a atrage donații și alte tipuri de sprijin.”

„Directorul de campanie al domnului Rackham – și inițiatorul sloganului său „La Fel Ca Mine” – s-a dezvăluit a fi consultantul de PR celebru Anya Blackriver. Ea a organizat mulți participanți celebri, inclusiv baronii mass-media Elias Metaxas și Neive McFarlane, tânăra, dar populara prezentatoare a ICE Sura Oyekan, și magnatul de afaceri „Sir” Randolph Plaskett de la Knights of Enterprise.”

„Cea mai mare surpriză a fost anunțul că congresmanul Harlan Turk, reprezentantul extrem de respectat al sistemului Duamta, și-a dat demisia din Partidul Republican pentru a fi candidatul lui Rackham. Patru congresmeni independenți au declarat, de asemenea, că se alătură campaniei sale, oferindu-i antreprenorului o influență politică reală.”

Fluxul de știri Sol Today a publicat un editorial similar:

„Președintele Hudson a servit cu onoare și merită respectul nostru pentru menținerea cetățenilor în siguranță în ultimii ani. Dar poate că este timpul pentru niște sânge proaspăt în inima Federației? Ar putea instinctele infailibile de afaceri ale lui Zachary Rackham să fie ceea ce este necesar pentru a ne impulsiona economia la noi culmi ale prosperității?”