Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Tehnologia de Protecție Împotriva Maelstrom Este Supusă Testelor

Aegis a produs un modul prototip care crește capacitatea unei nave de a supraviețui în medii caustice.

Profesorul Alba Tesreau, șeful agenției nou reformate, a publicat această declarație:

„Schemele furnizate de Petra Olmanova au fost dezvoltate rapid de către inginerii chimici, metalurgiști și tehnicieni navali proaspăt achiziționați de la Aegis. Folosind abilitățile lor combinate, ei au construit un prototip funcțional.”

„Acest nou modul funcționează pe linii similare cu un heatsink. Este proiectat pentru a canaliza reacția corozivă experimentată într-un Maelstrom Thargoid către anoduri specifice înainte de ejectare, extinzând astfel raza de acțiune și timpul de funcționare a unei nave. Sperăm că acest lucru va permite obținerea mai multor date despre aceste obiecte misterioase.”

„Aden Tanner s-a oferit voluntar să piloteze personal nava în cadrul testelor live care au loc săptămâna aceasta. Timpul este esențial, deoarece costul umanitar al invaziilor Thargoide crește în fiecare zi.”

Contraamiralul Daniel Parry, legătura militară a Marinei Federale cu Aegis, a comentat:

„Am servit sub comanda amiralului Tanner, iar implicarea lui în aceste zboruri de testare nu mă surprinde deloc. El se mândrește că nu trimite niciodată oameni în misiuni pe care nu și le-ar asuma personal. Dar el trimite și un mesaj: Aegis nu se va mai baza atât de mult pe piloții independenți care își riscă viața. În timp ce comandanții Federației Piloților sunt încă agenții noștri cei mai adaptabili și de încredere, Aegis va căuta să lucreze alături de ei oriunde este posibil.”