Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

thargoid maelstrom

Ultimile Maelstrom-uri Avansează Ocupația Tharghoizilor

*ALERTĂ Federația Piloților*

Alte 13 sisteme au căzut sub controlul Thargoizilor odată cu venirea ultimulelor Maelstrom-uri.

Cele trei surse de semnal – desemnate Thor, Raijin și Hadad – au intrat ieri în spațiul ocupat de oameni. Ca și în cazul celor cinci anomalii anterioare, acestea s-au manifestat ca nori colosali de gaz corosiv cu diametrul de peste 100 de kilometri.

Piloții care încearcă să investigheze Maelstrom-urile au fost avertizați că natura foarte caustică a norilor poate dezactiva și distruge navele. Xenologii au speculat că norul este un activ defensiv, întreținut de numărul mare de generatoare caustice grupate în interior.

Toate cele opt Maelstrom-uri sunt acum stabilite la destinațiile lor, poziționate într-un semicerc larg de-a lungul marginii sistemelor de bază. Fiecare dintre aceste entități a devenit centrul unei sfere de influență Thargoidă în expansiune. Sistemele populate din regiunile înconjurătoare au fost dominate de nave Thargoide extrem de ostile, provocând multe victime și pagube catastrofale. Mult mai multe sisteme locuite sunt expuse riscului de invazie.

Unsprezece meganave de salvare au intrat în serviciu în locații cheie pentru a ajuta și procesa milioanele de refugiați care fug de aceste atacuri. Aceste nave acționează, de asemenea, ca noduri pentru operațiunile de apărare pentru a sprijini acele sisteme care se luptă să reziste flotelor Thargoide.

Alianța, Imperiul și Federația au desfășurat nave capitale echipate cu arme anti-xeno pentru a-și apăra teritoriile respective. Deocamdată nu pare să existe nicio tehnologie sau strategie capabilă să angajeze în mod direct puterea de rău augur a Maelstrom-urilor.