Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

ED Missile combat Eagle

Un Fenomen Misterios Declanșează Atacuri Violente

*ALERTĂ Federația Piloților*

O escadrilă navală a devenit violentă în sistemul Shamash, pe fondul afirmațiilor de instabilitate mentală larg răspândită cauzată de un semnal necunoscut.

Forțele de securitate ale facțiunii Shamash Future practicau manevre ale flotei, cu puțin timp înainte de a-și întoarce armele împotriva traficului care trecea. Locotenentul comandant Mackenzie Coates, unul dintre ofițerii care coordonează exercițiul flotei Grey Swan, a declarat presei:

„Toate echipajele dislocate pentru exercițiu ignoră acum ordinele și atacă orice se află în raza de acțiune. Dovezile pe care le-am adunat sugerează că suferă de manie violentă, cauzată de un fel de tulburare psihologică în masă. Sunt încă capabili să opereze navele, făcându-le un pericol pentru civili.”

„Avanpostul Garrett Orbital a raportat un semnal anormal cu mai multe frecvențe în timpul Grey Swan, care a trecut și prin rețeaua noastră de comunicații primară. Credem că are legătură cu violența cu care se confruntă acum Shamash, dar cu tot haosul, nu am avut șansa să investigăm mai departe. Garrett Orbital este acum blocat, în timp ce echipele de securitate de la bord încearcă să țină sub control focarele de agresiune din partea personalului afectat.”

Un program de știri popular, „Frameshift Live”, era difuzat de la Garrett Orbital în timpul exercițiului pentru flotă. Filmările tulburătoare indică prezentatorii au fost afectați în mod similar de această isterie inexplicabilă.

Meganava Khonsu Gleam din Rețeaua de Stat San Tu, prezentă în Shamash pentru afaceri fără legătură, i s-a cerut să găzduiască eforturi defensive, deoarece sistemul nu are un port star. Căpitanul Ulrich Maurer a fost de acord să rămână și să sprijine Shamash Future, prin organizarea de contramăsuri împotriva flotei Grey Swan.

S-au făcut speculații că „semnalul anormal cu mai multe frecvențe” ar putea fi o nouă armă Thargoidă sau un test de tehnologie experimentală care afectează mintea. Cu toate acestea, nu au fost detectate nave străine sau neautorizate în sistem, iar originea semnalului rămâne neconfirmată.