Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Vânătoarea Pentru Dedicant

*ALERTĂ Federația Piloților*

Urmele unui apel de urgență de la meganava Dedicant au fost detectate în sistemul LP 714-58.

Viceamiralul Amir Rafiq, purtător de cuvânt al Marinei Imperiale, a difuzat un anunț pe toate canalele publice:

„O navă de cercetare imperială care călătorește prin LP 714-58 a interceptat câteva semnale fragmentare. Markerii lor de identificare au confirmat că provin din Dedicant. Credem că a existat o eroare de criptare în semnalizatoarele de comunicare ale sistemului, care a împiedicat redirecționarea apelului de urgență către destinația prevăzută în Federație.”

„Oficial, Marina Imperială nu mai efectuează operațiuni comune cu omologii noștri federali. Nici nu ne implicăm în activitățile cultului ilegal Zeul Îndepărtat. Cu toate acestea, împărtășim aceste informații ca un gest umanitar. Speranța noastră este că acest lucru poate ajuta o misiune de salvare pentru cei prinși la bordul meganavei pierdute.”

Dedicant a făcut un salt hiperspațial neprogramat din sistemul Popontia pe 15 iunie, în timp ce membrii întemnițați ai Ordinului Zeului Îndepărtat erau transferați la bord pentru a fi relocați în Alianță.

Agentul executiv Jalen Locke de la Agenția Federală de Informații a emis o declarație:

„Este neașteptat să primim orice fel de asistență din partea Imperiului, dar cu această ocazie suntem recunoscători. Trei echipe de securitate, compuse din câte 50 de agenți fiecare, sunt în prezent pe Dedicant împreună cu peste 8.000 de cultişti. Acesta este primul indiciu că meganava rămâne intactă și că oamenii noștri solicită ajutor.”

„Specialiştii FIA sunt în drum spre sistemul LP 714-58. Cu toate acestea, descifrarea semnalelor de comunicații interstelare este o sarcină dificilă și consumatoare de timp. Am aprecia orice asistență din partea piloților independenți dacă aceștia sunt capabili să detecteze mesaje suplimentare.”