Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

planeta cu inele cu atmosfera de amoniac

Vechi Câmp De Luptă Extraterestru Descoperit

*ALERTĂ Federația Piloților*

Epavele unui conflict din trecut între rasele Guardian și Thargoid au fost găsite în sistemul Wregoe BU-Y b2-0.

Rămășițele prăbușite ale navelor Thargoide, alături de structuri de origine Guardiană, sunt situate pe Wregoe BU-Y b2-0 1 c. Conflictul dintre cele două specii a avut loc cu milioane de ani în urmă, dar dovezile fizice ale acestui lucru sunt extrem de rare. Singurul sit comparabil, în sistemul Trapezium Sector YU-X c1-2, a fost găsit inițial cu două secole în urmă de nava Proteus Azimuth Biochemicals și redescoperit în 3307.

Wregoe BU-Y b2-0 a fost unul dintre numeroasele sisteme investigate în urma unui raport al comandantului Renia Rakowski, care a întâlnit un interceptor Thargoid în Wregoe GA-X B3-0 din apropiere.

Institutul de Bioștiință Holloway a trimis echipe în zonă pentru a explora posibilitatea cercetărilor xenoarheologice. Dr Jeong-Hui Shin a dat o declarație pentru fluxul de știri The Sovereign:

„Este fascinant că niciuna dintre navele Thargoide care operează în această regiune nu este imediat agresivă. Una dintre teoriile noastre este că ei încă urmează ordine vechi de milioane de ani de a ataca Guardienii. Prin urmare, din perspectiva lor, oamenii sunt o specie necunoscută și neidentificată ca inamic. Alternativ, aceștia pot urmări funcții non-combat, cum ar fi recoltarea meta-aliajului, ca și în cazul Thargoizilor care mai pot fi găsite în unele nebuloase.”

Susținători proeminenți ai xeno-păcii, printre care Timothy Culver, Bernadette Wells și Dev Venkatesh, au cerut un studiu suplimentar al zonei. Ei susțin că aceasta este „o oportunitate pentru interacțiuni non-ostile cu Thargoizii”, care ar fi putut dezvolta „o subcultură autonomă care este mai susceptibilă de a coexiste cu umanitatea, cu condiția ca anumite granițe să fie respectate”.

Alte grupuri pro-pace au cerut ca forțele navale să nu fie trimise în regiune, deoarece Thargoizii ar putea vedea asta ca pe o provocare. În prezent, Aegis se concentrează în întregime pe strângerea de informații și nu cunoaște vreo implementare anti-xeno împotriva Wregoe BU-Y b2-0.