Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Prințesa Aisling „A Înțeles Riscul de a Vorbi”

Viitorul Tronului

Senatul Imperial a ridicat în mod oficial problema că Împăratul Arissa Lavigny-Duval nu a produs încă moștenitori direcți.

Dezbaterea a fost instigata de senatorul Lysandra Courcelle:

„Continuarea liniei de sânge Duval a constituit pivotul societății noastre de peste o mie de ani. Dar au trecut opt ani de când Arissa Lavigny-Duval a devenit conducătorul nostru. În acel timp nu a existat niciun soț sau soție, niciun indiciu de căsătorie și niciun moștenitor biologic la tron. Îi reamintim politicos Împăratului de datoria ei de a asigura linia de succesiune.”

În urma unui schimb plin de energie între senatori, cancelarul Anders Blaine a proclamat:

„Majestatea Sa a sacrificat mult pentru Imperiu. Nu este locul nostru să punem la îndoială alegerile ei personale, ci mai degrabă să îi susținem viziunea pentru prosperitatea și securitatea noastră.”

Gudrun Vestergaard, corespondent regal pentru The Imperial Herald, a analizat situația:

„Acesta este un subiect delicat, dar de o importanță enormă. Boala recentă a Mamei Imperiale a adus în atenție transmiterea torței prin fiecare generație de Duval. Fiecare Împărat al ultimilor mii de ani a avut unul sau mai mulți copii. Publicul are o anumită așteptare că un Împărat va produce moștenitori sănătoși pentru a continua linia Duval și fiecare nouă naștere este sărbătorită cu mândrie în tot Imperiul.”

„Cu toate acestea, nu a existat niciodată niciun indiciu că Arissa are un partener sau că are perspective de căsătorie de orice fel. Legăturile romantice ale Prințesei Aisling Duval – inclusiv, celebrul ambasador federal – au fost în centrul atenției mass-media de ani de zile. Hadrian Duval este căsătorit și are un fiu, iar alții, precum arhiducele Otto Lombardo-Duval, au mai mulți descendenți. Dar Majestatea Sa pare mulțumită să conducă singură.”

„Senatorul Courcelle a ridicat o întrebare valabilă: cât timp poate continua acest lucru? Și dacă Arissa rămâne fără copii, cine va fi următorul Împărat?