Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous earth

Winters Anunță Manifestul Electoral

Partidul Liberal a publicat un manifest politic detaliat înaintea alegerilor prezidențiale ale Federației din iunie.

Președintele din umbră, Felicia Winters, a rezumat planurile partidului său în timpul unui miting de campanie pe Rhea 3:

„Libertățile și privilegiile cetățenilor federali au fost abuzate sau ignorate de administrația Hudson. Viziunea noastră pentru guvernare se concentrează pe restabilirea valorilor de bază ale Federației, oferind fiecărui individ oportunitățile pe care le merită.”

„În calitate de președinte ales în mod democratic, îmi va face o mare plăcere să desființez Biroul de Detectare Proactivă în prima zi. Monitorizarea în masă a comunicațiilor private este o încălcare a drepturilor civile care trebuie să se încheie imediat.”

„Pentru cei preocupați de securitate, în special de amenințarea Thargoidă, vă asigur că nu va exista nicio reducere a cheltuielilor militare. De fapt, scopul nostru este să extindem asistența navală și umanitară la sistemele independente din apropierea granițelor noastre care se confruntă cu agresiunea Thargoidă. Prin sprijinirea sistemelor din spațiul federal, vom stabili o linie de front robustă pentru a respinge forțele Thargoide.”

Presa Federală Liberă a lăudat manifestul, remarcând că „a arătat echilibrul de forță și compasiune care a lipsit de mult de la conducerea noastră”. Cu toate acestea, un editorial din Sol Today a susținut: „Înțelegerea lui Winters asupra realității politice a fost slăbită de ani de adunare a oamenilor ineficienți în jurul ei”.

În știri similare, Partidul Republican organizează în prezent o serie de reuniuni pentru a-și selecta candidatul la președinție. Marele avocat Edwin Espinosa și congresmanul Thandeka Qwabe au fost eliminați din candidatură, lăsându-i pe vicepreședintele Jerome Archer și secretarul de stat Lana Berkovich drept candidații rămași.