Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Winters: „Federația Trebuie Să Protejeze Independenții”

Președintele din umbră, Felicia Winters, a cerut Marinei Federale să ajute la apărarea sistemelor independente invadate de thargoizi.

Ea și-a subliniat punctul de vedere în timpul unui interviu acordat Federal Free Press:

„Flotele Thargoide care ies din Maelstromuri au provocat durere și pierderi pentru milioane de oameni. Forțele noastre militare au răspuns magnific și continuă să lupte din greu împotriva șanselor îngrozitoare. Dar în timp ce salvează vieți în sistemele aliniate cu Federația, sistemele independente sunt lăsate să sufere.”

„Sigur acest lucru nu poate fi corect? Aceștia sunt vecinii noștri, partenerii noștri comerciali, verii noștri istorici. Populațiile lor strigă după ajutor, iar puternica Marină Federală alege să-i ignore, pretinzând ordine de a acorda prioritate salvării noastre. Asta suntem noi acum? Nu mai buni decât Imperiul?”

„Am susținut în Congres că avem datoria responsabilității de a proteja orice sisteme independente care nu au capacitatea de a se apăra de atacurile Thargoide. Resursele Marinei Federale sunt limitate, înțeleg asta. Dar ne luptăm pentru a determina viitorul rasei umane. Ne lipsesc dovezile că thargoizii au vreun concept despre politica noastră, granițele sau credințele noastre. De ce le-ar păsa care sisteme pretind loialitate față de cui? Fiecare dintre noi este o țintă.”

„Și pentru cei a căror inimă este împietrită la suferința altora, gândiți-vă la asta: amenințarea se apropie pe zi ce trece. Lăsând facțiunile non-federale să se descurce singure – și cel mai probabil să fie cucerite – nu va face decât să grăbească înaintarea Thargoizilor. În curând, nicăieri în cadrul Federației nu va fi în siguranță. Vom plăti cu toții prețul pentru o asemenea insensibilitate.”