Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous earth

Winters Își Schițează Viitoarea Președinție

Președintele ales Felicia Winters a discutat despre victoria sa electorală și despre alte subiecte în timpul unui interviu pentru The Federal Times.

La înfrângerea vicepreședintelui Jerome Archer:

„Nu se poate contesta faptul că Archer și-a jucat campania drept, fără niciunul dintre trucurile subtile folosite de unii dintre predecesorii săi. Dar rezultatele alegerilor demonstrează că cetățenii doresc o schimbare față de abordarea bombastică a Partidului Republican”.

Despre prioritățile pentru viitoarea ei administrație:

„Guvernul nostru va extinde investițiile în infrastructura soft a Federației, trăgând concentrarea economiei de la proiectele militare și profiturile corporative. Multe sisteme au nevoie urgentă de asistență medicală, locuințe și oportunități de muncă îmbunătățite. Miliarde de oameni au nevoie de sprijin financiar temporar ca refugiați din invazia Thargoidă. Nu suntem Imperiul – ne slujim poporul mai degrabă decât să-i stăpânim.”

În Biroul de detectare proactivă:

„Prima mea sarcină în funcție va fi de a demonta această monstruozitate, punând capăt supravegherii comunicațiilor private. Agenția Federală de Informații este perfect capabilă să ne protejeze poporul fără a le încălca libertățile personale.”

Despre războiul Thargoid:

„Pot să-i asigur pe toată lumea că, deși îmi lipsește entuziasmul pentru război pe care l-a demonstrat predecesorul meu, administrația mea își preia funcția, având ca prioritate invazia Thargoidă. Aegis a deschis calea în dezvoltarea de noi tehnologii anti-xeno, iar sprijinul federal pentru agenție va continua.”

Multe fluxuri de știri federale au felicitat-o pe Felicia Winters pentru succesul ei în alegeri, dar un editorial din Sol Today a spus:

„Fără puterea de voință a lui Zachary Hudson sau devotamentul lui Jerome Archer față de securitate, există toate posibilitățile ca Federația să putrezească din interior. Vă puteți aștepta să vedeți tot felul de grupuri marginale și minorități care obțin cea mai mare parte din finanțare, în timp ce liberiștii și criminalii primesc un permis gratuit. Previzăm că Winters va rămâne în istorie drept unul dintre cei mai slabi președinți de până acum.”