Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous earth

Winters Respinge Proiectele Moștenite De La Hudson

Președintele ales Felicia Winters a promis că va înfrânge noua legislație propusă de președintele în exercițiu Zachary Hudson.

Dacă vor fi finanțate, aceste inițiative vor stabili un organism de reglementare a standardelor media, vor înființa un think tank politic și vor fuziona Biroul de Detectare Proactivă cu Biroul de Informații al Marinei Federale. De asemenea, vor fi acordate reduceri de taxe tuturor corporațiilor cu contracte guvernamentale existente.

Federal Times a abordat-o pe Felicia Winters pentru comentarii:

„Este evident că aceste măsuri pro-republicane sunt promovate din cauza performanței electorale slabe a lui Jerome Archer. Ar arăta rău pentru Hudson să admită că propriul său vicepreședinte nu a fost o alegere populară de succesor. Așa că acum îi oferă lui Archer cât mai multe avantaje posibil pentru când va deveni președinte din umbră.”

„Ne propunem să blocăm aceste modificări legislative dacă trec prin Congres. Și personal garantez că, odată ce voi fi în funcție, PDB nu va mai asculta cu urechea comunicările private ale fiecărui cetățean. Acesta este mai mult decât un angajament electoral – este vorba despre a face ceea ce este corect.”

Fluxul de știri a publicat și o declarație a lui Owen McKenna, CEO al Core Dynamics:

„Winters spune că plănuiește să reducă cheltuielile militare. Asta nu are sens în timpul războiului, dar ca președinte va fi chemarea ei. Așadar, dacă mă întrebați pe mine, reducerile de impozite pe corporații ale lui Hudson ar trebui să rămână în vigoare. Atunci cel puțin companiile care furnizează Marina Federală ar putea avea șanse să rămână profitabile.”