Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Prințesa Aisling „A Înțeles Riscul de a Vorbi”

Zemina Torval Se Întoarce La Senat

Senatul Imperial a primit-o oficial înapoi pe senatorul Zemina Torval, după o absență de câteva luni.

Reapariția lui Torval a pus capăt zvonurilor conform cărora ea suferea cu sănătatea. Fiica ei cea mică, senatorul Petra Torval, o înlocuise pe mama ei reprezentând populația imperială din sistemul Synteini.

Adresându-se Senatului, Zemina Torval a spus:

„Sunt recunoscătoare acestui august corp și Majestății Sale Împăratul pentru că mi-au permis un scurt răgaz din îndatoririle mele. Am folosit acest timp pentru a-mi îndeplini pe deplin responsabilitățile corporative. După cum se știe, proprietatea Torval Mining Ltd a fost transferată fiicei mele mai mari, Constantia. Ea se va asigura că industriile imperiale continuă să fie aprovizionate cu resurse minerale vitale.”

„Atenția mea este acum pe deplin concentrată pe munca mea senatorială. Aici am servit cel mai bine Imperiul și voi continua să o fac mulți ani de acum înainte.”

Cassia Carvalho, corespondent politic pentru The Imperial Herald, a observat:

„La 132 de ani, Zemina Torval este unul dintre cei mai vechi membri în exercițiu ai Senatului. De-a lungul deceniilor sale de serviciu, ea și-a făcut mulți dușmani, toți trebuie să fi fost profund iritați să o vadă revenind, arătând și sunând la fel de formidabil ca întotdeauna.”

„Motivul pentru care a evitat pensionarea ar putea fi că cancelarul Anders Blaine ia în considerare această cale pentru el însuși. Datorită vechimii sale, Torval a debutat temporar ca cancelar de mai multe ori. Dacă Blaine renunță și cea mai puternică poziție din Senat va deveni vacanta, asta ar justifica cu siguranță decizia lui Torval de a se concentra exclusiv pe cariera ei politică.”